Συντήρηση air condition / Κλιματισμού (A/C)

Η σωστή συντήρηση του air condition σας είναι απαραίτητη για ένα υγειές περιβάλλον στην καμπίνα των επιβατών.

Δεν είναι λίγες οι ημέρες του χρόνου που η θερμοκρασία ξεπερνά τους 30 βαθμούς κελσίου και η χρήση του κλιματιστικού σας είναι απαραίτητη.

Στην ADC , οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για την σωστή λειτουργιά του κλιματιστικού σας και να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εργασίες αν αυτές κριθούν απαραίτητες για να έχετε πάντα στην καμπίνα του οχήματος σας την ιδανική θερμοκρασία και ένα καθαρό περιβάλλον.

Ασφάλεια

Το air condition δεν είναι πλέον θέμα πολυτέλειας, αλλά πάνω απ’ όλα  θέμα ασφάλειας. Το να οδηγούμε σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο οδήγησης και τα αντανακλαστικά μας,  και να προκαλέσει από αίσθημα δυσφορίας μέχρι και απώλεια των αισθήσεών μας. Και βέβαια όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια τη δική μας και των γύρω μας. Αφήστε που στη μεταπώληση θα έχετε ένα ακόμα θετικό που μπορεί να αυξήσει την τιμή του αυτοκινήτου σας έως και κατά 10%, σε σχέση με κάποιο που δεν διαθέτει κλιματισμό.

Συμβουλές Γενικής Φροντίδας

Το ψυκτικό που χρησιμοποιείται στο σύστημα κλιματισμού μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς το περιβάλλον εάν δεν απορροφηθεί σωστά. Οι τεχνικοί μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό ανάκτησης και ανακύκλωσης θα χειριστούν με ασφάλεια την διάθεση του.
Το σύστημα κλιματισμού σας απαιτεί την ομαλή ροή του αέρα μέσω καθαρών διόδων για να λειτουργήσει σωστά. Για τον λόγο αυτό τα φίλτρα καμπίνας θα πρέπει να αλλάζονται τακτικά.
Οι εποχιακοί έλεγχοι του κλιματιστικού συνιστώνται σαν μέρος της συνολικής φροντίδας του αυτοκίνητου σας.

Οι τεχνικοί μας σε κάθε service του αυτοκινήτου πραγματοποιούν δωρεάν τους ακόλουθους ελέγχους:

  • Αντικατάσταση ψυκτικού υγρού φρέoν.
  • Έλεγχος θερμοκρασίας εξόδου του εξαερισμού
  • Αντικατάσταση λιπαντικού με χρήση ειδικού υγρού για διαρροές.
  • Έλεγχος και ρύθμιση του ιμάντα κλιματισμού
  • Απολύμανση του κλιματιστικού του αυτοκίνητου σας.
  • Οπτικός έλεγχος διαρροών
  • Έλεγχος απόδοσης
  • Έλεγχος Φίλτρου Καμπίνας

Aναλαμβάνoυμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την τοποθέτηση, το service, την επισκευή, καθώς και όποια άλλη ιδιαίτερη εργασία σχετικά με τον κλιματισμό γιά κάθε τύπο, μάρκα ή κυβισμού όχημα.

Διαθέτουμε σύγχρονο ηλεκτρονικό σταθμό συντήρησης κλιματιστικών, συστήματα εντοπισμού διαρροών, απολύμανσης κυκλώματος, φίλτρα γύρης.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search