ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΓΚΑΖΙΟΥ – FIAT PUNTO 1991.4 16V/ 2008

 In Fiat

Καλό φθινοπωρο σε όλους τους αναγνώστες και καλές δουλειές ευχομαι σε όλους Το συγκεκριμένο πρόβλημα μας παρουσιάστηκε σε ενα FIAT PUNTO 199 1.4 16Vμοντέλο 2008 με σύστημα ψεκασμού Motronic 7.6.3.και κωδικο κινητήρα199A6000

Η βλάβη που παρουσίαζε το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον πελάτη ήταν οτι ενώ πήγαινε στο δρόμο με μια σταθερή ταχύτητα, ξαφνικά έχανε το γκάζι και του άναβε η ενδεικτική λυχνία του κινητήρα (check engine) και δεν ανεβαζε πάνω απο 2000rpm. Μετά απο όλα αυτα αποφασίσαμε να κάνουμε μια διάγνωση στον εγκέφαλο του κινητήρα με το διαγνωστικό εργαλείο, ωστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια ανάγνωση στην μνήμη του εγκεφάλου.

Η διάγνωση που κάναμε στο πεδίο των βλαβών ήταν οι εξής κωδικοί: P0638 απόδοση ελεγχου ενεργοποιητή πεταλουδας γκαζιου 1 P01687 εκμαθηση πεταλούδας Αυτες οι δυο βλάβες μας οδηγούν στo ποτενσιόμετρο της πεταλούδας κάθως και την προσαρμογη της με τον εγκεφαλο.

Πριν προχωρήσουμε σε κάποια αντικατάσταση κάναμε διαγραφή στην μνήμη του εγκεφάλου και προσαρμογή πεταλουδας, βάλαμε το αυτοκίνητο να…..

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search