Φτωχο μείγμα Hyundai Santa fe 2,700cc

 In Hyundai

Την παραπάνω βλάβη την αντιμετωπίσαμε σε ένα Hyundai santa fe 2,700cc με κωδικο κινητήρα G6BA και συστημα ψεκασμού siemens 4.1 χρονολογίας 2005.
Ο πελάτης εφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο με πρόβλημα όπως μας ανέφερε στην εκκινηση του κινητήρα όταν το αυτοκινητο είναι σταματημένο για παρα πολλες ωρες,όπως μας εξήγησε το προβλημα το αντιμετωπίζει κάθε πρωι που ξεκινά για την δουλεία πρπει να πατήσει δυο και τρεις φορές για να πάρει εμπρος.
Όταν ξεκινήσει ο κινητήρας για περίπου μισο λεπτό ακούει να σκαει στην εισαγωγή του αέρα δεν αναβει καποια βλάβη στα όργανα και μετα όλα καλα ολη μέρα,στο αυτοκίνητο να σημειώσουμε ότι εχει εγκατασταθεί συστημα υγραεριού. Ο πελάτης μας ενημέρωσε πως έχει αλλαξει μπούζι γι αυτό τον λόγο και αντλία βενζίνης,εξηγήσαμε στον πελάτη πως πρεπει να μας αφησει το αυτοκινητο να το ψαξουμε εφοσον το κάνει μόνο κρυο και ετσι έγινε.

Αν και μας ενημέρωσε ότι έχει αλλαξει αντλία βενζίνης εμεις ξεκινήσαμε μετρωντας την πίεση του καυσίμου και την ροή για να αρχίσουμε από κάπου(στο μυαλο μας ολοι από την περιγραφη σκεφτόμαστε ότι φταιει το υγραέριο και ότι δεν…

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search